"Steaua are 5 jucatori care pot ajunge la echipe mari din Europa!" Uhrin isi scoate palaria in fata Stelei: "A fost mai buna"

Autor: Sport.ro
Marti 06 August 2013, 23:20

	"Steaua are 5 jucatori care pot ajunge la echipe mari din Europa!" Uhrin isi scoate palaria in fata Stelei: "A fost mai buna"

►Tragerea la sorti pentru playofful Champions League si Europa League este in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro, vineri de la ora 13.00

Dusan Uhrin Jr. a felicitat Steaua pentru calificarea in playoff-ul Champions League. Pe national arena, fostul antrenor al lui Poli si-a adus aminte de Timisoara.

"Vreau sa felicit Steaua pentru ca a jucat bine. Noi am inceput pasiv, iar Steaua a marcat repede. In a doua repriza am inceput bine, am pus presiune, am marcat repede, iar in primle 20 de minute din partea secunda am avut alte doua ocazii."

"Totul s-ar fi putut schimba daca am mai fi marcat. Le-am spus jucatorilor ca daca Steaua va inscrie, trebuie sa-si faca datoria in continuare. Acum asteptam tragerea la sorti si speram sa ajungem in grupele Europa League. As vrea sa avem un adversar facil. A fost un joc interesant pentru spectatori, ambele echipe au jucat in forta."

"Imi place atmosfera din Romania, asa era si la Timisoara. Steaua e la fel de puternica, dar acum are un grup unit si asta a ajutat-o sa castige campionatul. Are cinci jucatori buni care pot ajunge la echipe mari din Europa", a declarat Uhrin la conferinta de presa de dupa meci.

GOGA: 'L-AM FELICITAT PE LATOVLEVICI PENTRU GOL"

"Am sperat pana la ultimul fluier. Am muncit mult, am avut momente bune. Felicitari Stelei. Eu zic ca ne-am prezentat onorabil. Nu e frumos sa incepi de la 0-1, dar am venit sa luptam pentru un rezultat bun si am sperat pana la capat."

"Cred ca daca mai marcam un gol era altceva, dar asta a fost sa fie. L-am felicitat pe Latovlevici. Steaua e o echipa puternica, omogena, cu relatii bune de joc si asta se vede. Ii doresc bafta in cupele europene", a declarat Dorin Goga la DigiSport.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT