Steaua ameninta: "CFR si-a tras arbitri sa fure la meciul cu Buzau!". COMENTEAZA AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Martie 2008, 09:07
Data actualizarii: Vineri 07 Martie 2008, 09:07
CARE PE CARE...?

Palatul vegheaza, CFR Cluj isi "unge" rotitele, Gloria Buzau asteapta valiza cu euro - doar o bucatica din starea de spirit inainte de CFR - Bloria Buzau.

Arbitrajul a ajuns arma numarul unu in acest moment in Liga I. Arbitrii nu sunt folositi pe teren ci in afara lui, ca arme de foc impotriva adversarelor. Observatorii sunt armele albe, iar tusierii, varianta de rezerva.

Steaua - CFR nu s-a terminat inca, ci continua cu returul de la Cluj. Becali si-a trimis a doua armata sa se bata cu legiunea straina a lui Andone, o armata mai flamanda, trecuta in rezerva in Ghencea.

Primul pas inainte de meci: arbitrajul e luat la tinta! "Ne fura!", striga Becali de la Palat in locul lui Bucur.

CFR Cluj vrea razbunare, isi vrea penaltyurile inapoi si punctele pierdute in Ghencea. Steaua vrea mai mult si e gata sa plateasca oricat pentru asta. Buzaul nu vrea nimic, doar face asa cum i se spune.

E un meci de 11-11, spun oamenii din fotoliu, e un meci de 11, 12, 13 - 11, spun unii suporteri. E un meci de 12-11, spun spectatorii din Gruia, cu ei implicati in calcul.

Un lucru e clar: CFR - Buzau nu e un derby, ci un motiv de scandal si o cale de a pune presiune. Nu e un meci doar de 3 puncte, cum ne spune detasata de fotbal, matematica.

Comenteaza aici acuzatiile Stelei la adresa Clujului: "CFR si-a tras arbitrii cu Buzau ca sa ne fure!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!