Liga 1

Steaua a fost salvata in minutul 86, Dica a vazut altfel meciul: "Am ratat victoria, puteam sa castigam pe final". Stelistii se pregatesc pentru meciul de la Baia Mare

Steaua 1-1 Pandurii |  Campioana a fost salvata in-extremis de un gol din faza fixa al lui Muniru, dar Nicolae Dica e sigur: "Puteam obtine victoria pe final"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 22:29
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 00:31

"Ne-am propus cele 3 puncte, normal, dar am inceput foarte prost, iar ei ne-au taxat. 

Ne-am schimbat atitutinea in repreiza a doua si pe final. Am pus chiar o presiune mai mare pe final si puteam sa castigam, dar, per total, rezultatul de egalitate este echitabil.

Consider ca nu am avut atitudinea buna de la inceput, asta e motivul pentru care nu am castigat. Am intalnit si o echipa foarte buna, o echipa jucatori de valoare, care, din punctul meu de vedere, se bate la titlu.

Sper ca la meciurile urmatoare sa aducem un plus echipa si sa castigam urmatoarele doua jocuri. Trebuie sa batem la Baia Mare, in Cupa Romaniei.

Am pregatit inaintea meciului fazele fixe, de aceea i-am introdus pe final pe Tade, Muniru si Papp. 

Avem 3 zile pana la urmatorul meci, dar trebuie sa ne recuperam. Noi suntem obisnuiti sa jucam din 3 in 3 zile si nu trebuie sa ne plangem.

Avem un meci greu pe terenul unei prime clasate din liga a doua si trebuie sa fim atenti", a spus Nicolae Dica la finalul partidei de pe National Arena.

FCM Baia Mare - Steaua e joi, de la 20:30, la Sport.ro

Modifică setările cookies