Liga 1

Steaua a deschis negocierile pentru golgeterul la care viseaza! Prima declaratie OFICIALA despre omul care vine pentru Liga

Steaua a facut deja lista de achizitii pentru ianuarie!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 15:59
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 16:08

Printre cele mai importante nume: Hora si Momcilovic! Atacantul de 28 de ani e dorit chiar de Becali, care a vorbit cu Narcis Raducan despre posibilitatea unui transfer. Hora mai are contract un an si jumatate cu Pandurii si e golgeter in acest sezon de Liga I, cu 8 goluri.

"Odata ce a devenit golgeterul campionatului, sunt sigur ca a atras multe priviri. In ultimele meciuri au fost agenti care ne-au monitorizat jucatorii. La fiecare meci au fost 3-4 agenti. Cu Steaua a fost o discutie amicala. E cale lunga pana la o oferta. Gigi Becali mi-a spus doar ca ii place mult in ultimul timp de Hora. Suntem implicati in aceeasi lupta ca Steaua, e destul de greu de inlocuit un jucator care marcheaza atat de des. Becali mi-a spus ca l-a dorit in trecut, dar nu stiu din ce motive nu a facut pasi in directia asta.

Suntem deschisi in orice moment pentru discutii cu oricine si pentru orice jucator. Asa sunt lucrurile in fotbal si suntem constienti ca bugetul se construieste si din vanzarea de jucatori. Hora are doi ani contract cu noi, nu se grabeste nimeni sa-i dea drumul", a spus Raducan pentru PRO TV.

Modifică setările cookies