Stati calmi ca se schimba foaia :) Doar Stanciu si Hamroun au "mers" bine in atac! Cum se schimba ofensiva sub comanda lui Reghe

Stati calmi ca se schimba foaia :) Doar Stanciu si Hamroun au "mers" bine in atac! Cum se schimba ofensiva sub comanda lui Reghe

Reghecampf are de gand sa schimbe ofensiva Stelei.

Patru dintre marcatorii Stelei au "zburat" deja din lot. Tade, Tahar si Breeveld au fost exclusi din lot, Iancu a fost imprumutat la inceputul sezonului iar Tudorie isi face si el bagajele pentru a pleca imprumut.

Steaua a avut "doar" 14 marcatori in acest tur de campionat, in toate competitiile, bifand cateva recorduri negative de eficiente de-a lungul toamnei. Singurii jucatori care au dat satisfactie in ofensiva au fost Nicusor Stanciu, Hamroun si Chipciu, in oarecare masura, desi acesta a avut o serie de cateva meciuri in care a ratat din toate pozitiile.

Practic, atacul Stelei a stat in cei trei jucatori, Tade fiind un esec lamentabil, iar Popa, celalalt jucator din atacul Stelei, avand de asemenea evolutii extrem de slabe.

Marcatorii Stelei in acest sezon, pana acum, in toate competitiile

1. Stanciu - 10 goluri
2. Chipciu - 6 goluri
3. Hamroun - 6 goluri
4. Tade - 5 goluri
5. Muniru - 3 goluri
6. Popa - 2 goluri
7. Varela - 2 goluri
8. Tahar - 2 goluri
9. Rapa - 1 gol
10. Tudorie - 1 gol
11. Breeveld - 1 gol
12. Papp - 1 gol
13. Filip - 1 gol
14. Iancu - 1 gol

Steaua isi va schimba total atacul in retur. Marica si Bawab se vor bate pentru postul de titular in atac, in timp ce in spatele lor lucrurile se vor "complica" daca Becali il convinge pe Budescu sa semneze.

Posibilul atac al Stelei in 2016 va fi format din Chipciu pe banda dreapta, in locul lui Popa, Budescu in centru, in spatele varfurilor, si Hamroun pe stanga, acesta fiind singurul care isi pastreaza pozitia. Marica va fi titular in atac iar Stanciu va fi scos din spatele varfurilor si va fi folosit la inchidere, alaturi de Pintilii, dupa modelul Sanmartean in mandatul trecut.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies