Start în amicale: Cătălin Cîrjan, gol la debut pentru Dinamo. Petrolul, primul meci cu Mehmet Topal pe bancă

Catalin Cirjan Dinamo Mehmet Topal Petrolul Ploiesti Unirea Slobozia Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 23:21
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 23:20

Echipele din Liga 1 au început pregătirile pentru noul sezon, iar câteva dintre ele au dat deja startul unor meciuri amicale.

Dinamo - Olimpic Zărnești 8-0, într-un meci amical

Dinamo Bucureşti a surclasat formaţia de liga a treia ASC Olimpic Zărneşti cu scorul de 8-0, sâmbătă, la Zărneşti, în primul meci amical susţinut în această vară de formaţia din Superligă.

Giafer (26), Cîrjan (32), Andrei Florescu (50, 55, 64), Caragea (71), Borcea (75) şi Licsandru (83) au marcat pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic, în prima zi a cantonamentului de la Braşov, transmite Agerpres.

  • Dinamo a început cu Adnan Golubovic - Cristian Costin, Deniz Giafer, Josue Homawoo, Costin Amzăr - Eddy Gnahore, Cristian Licsandru - Cătălin Cîrjan, Ahmed Bani, Dennis Politic - Petru Neagu.

Dinamo mai are programat un test în acest stagiu, în data de 22 iunie, cu Unirea Slobozia, nou-promovată în Superligă (Ghimbav, 11:00)

Petrolul - Unirea Slobozia 1-1, într-un meci amical

Tot sâmbătă, Petrolul Ploiești a jucat un meci amical împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Cu noul antrenor Mehmet Topal pe bancă, "lupii" au remizat, scor 1-1, la Mogoșoaia.

"Aproape de finalul confruntării, SETO a deschis scorul, transformând un penalti obținut de către David Ilie, pentru ca, în prelungiri, ialomițenii să puncteze, tot din lovitură de pedeapsă, prin Jordan Gele.

Mehmet Topal a împărțit lotul în două echipe, folosind câte un „11” diferit în fiecare repriză. Astfel, Petrolul a început jocul cu Eșanu – D. Radu, Papp, Huja, Țicu, Hanca, Mateiu, Dumitriu, Bratu, Isfan și Berisha, pentru ca după pauză să intre Balbarau – Dumitrache, Stănică, Garutti, Tolea, Jyry, Seto, Boțogan, Bucur, Rădulescu și D. Ilie.

Cantonamentul de la Mogoșoaia va continua până marți, urmând ca, de joi, „galben-albaștrii” să se mute la Bolu, în Turcia, pentru un al doilea stagiu centralizat", a transmis Petrolul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!