Stancioiu a sarit la gatul asistentului care a dat penalty: "Ne iei la misto, ba? Raspunde!" Mutu a intervenit imediat. Ce a facut

Stancioiu a sarit la gatul asistentului care a dat penalty: "Ne iei la misto, ba? Raspunde!" Mutu a intervenit imediat. Ce a facut

Pandurii au castigat cu 1-0 dintr-un penalty executat de Sapunaru.

Primul meci din Liga I in 2016 a fost unul plin de tensiune. Pandurii i-a administrat ASA-ului prima infrangere in acest sezon dupa 11 meciuri. Partida a fost decisa de un gol din penalty, obtinut de Hora si transformat de Sapunaru.

Atacantul Pandurilor a fost faultat evident de portarul ASA-ului, care a iesit sa retina mingea din plonjon, insa l-a calcat violent pe glezna pe atacantul Pandurilor. Acesta din urma nu a mai putut continua jocul in urma loviturii, fiind schimbat imediat.

Stancioiu a fost extrem de nervos dupa aceasta faza, acuzandu-l pe asistentul Sebastian Gheorghe ca a dat penalty nemeritat. Acesta a indicat punctul cu var la acea faza din finalul primei reprize, Balaj acordand si cartonas galben pentru fault, desi se putea da si cartonas rosu pentru intrarea lui Stancioiu.

Dupa meci, portarul gazdelor a avut o iesire nervoasa la adresa asistentului. Acesta l-a agresat verbal pe culoar, fiind cu greu calmat de Adrian Mutu, care a aparut ca sa aplaneze conflictul.

Sursa foto: Dolce

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies