'Stadionul Dinamo e vechi si are o tribuna oficiala jenanta!' Duckadam cere deschiderea de URGENTA a National Arena

Stelistii sunt trimisi in afara Bucurestiului dupa conflictul cu Armata. Helmuth Duckadam le cere autoritatilor sa deschida de urgenta National Arena pentru ca echipele din Bucuresti si nationala sa se poata folosi de stadion.

Duckadam crede ca stadioanele vechi ar trebui reconditionate cat mai repede. Steaua, Dinamo si Rapid au toate probleme din cauza arenelor vechi pe care au jucat in ultimii ani.

"Nu ma simt bine in Stefan cel Mare, am stat destul de des la Floreasca, in spital, nu e deloc bine acolo (rade). Nici me stadion nu ma simt bine, e o arena veche, cu o tribuna oficiala jenanta. Trebuie sa se rezolve problema cu National Arena, astfel incat sa putem juca acolo. Avem stadioane ca Stefan cel Mare, Ghencea, Giulesti, stadioane de toata jena. Avem un singur stadion si nici pe acela nu putem sa-l folosim. N-am avut ce face, a trebuit sa mergem la Pitesti. N-avem alta solutie. Acolo e si unul dintre gazoanele bune din tara, spectatorii vin la meci pentru ca Pitestiul duce dorul meciurilor de Liga I, asa ca e o solutie buna", a spus Duckadam la Sport.ro.

"N-avem cum sa ne uitam in jos la Dinamo, ne uitam in sus pentru ca sunt deasupra noastra. Diferenta se va vedea in cele 4 jocuri din Cupa si play-off. Adevarul se va vedea pe teren, acolo e tot ce conteaza", a completat presedintele de imagine al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rabla pentru electrocasnice. Ce trebuie să faci ca să primeşti voucher de 500 de lei pentru laptop
BRAT
Modifică setările cookies