Imagini EMOTIONANTE la Oradea! Nesu, ovationat de mii de oameni! Ce dorinta si-a pus pentru 2015. VIDEO

Momente emotionante - mii de oameni l-au ovationat pe Nesu, adus de stelisti in mijlocul lor. In 2015, Becali vrea sa-l transfere pe Nesu de la U Cluj. Nesu si-a gasit linistea de Craciun, dupa un an in care si-a pierdut ambii parinti.

Asa a fost primit Nesu, la Oradea, unde Keseru si Papp l-au invitat la meciul lor de fotbal in sala.

"Pentru mine e o mare bucurie si imi da o mare putere faptul ca vad ca sunt iubit de atatia oameni. Le multumesc tuturor ca se roaga pentru mine si eu ma lupt in continuare sa ma refac", spune Nesu.

"Vreau sa mai joc fotbal macar o data" - e dorinta pe care Nesu si-a pus-o de Craciun. Sunt primele sarbatori fara parinti. I-a pierdut pe amandoi in 2014.

"Craciunul l-am petrecut in familie, cu sora mea, cu prietenii, colindatorii. De la noul an astept sa-mi aduca liniste sufleteasca si sa ma ajute Dumnezeu sa am putere sa lupt in continuare", mai spune Mihaita.

Keseru a fost la fel de bine primit ca Nesu, la Oradea, acasa la ei.


Stelistii joaca in sala, la Oradea, ca sa le faca sarbatorile frumoase copiilor saraci.

 "Ce mi-a adus Mos Craciun, mi-a adus foarte multe lucruri, dar azi vreau sa mi-aduca o sala plina ca sa putem multumi acesti copii aflati intr-o strare mai precara decat noi", a declarat Claudiu Keseru. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies