Sorin Cârțu dă de pământ cu jucătorii Universității Craiova: "Bă, e posibil așa ceva? Markovic n-avea voie să facă asta"

Sorin Cartu Farul Constanta Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:53
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 08:52
Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, a criticat în termeni duri prestația oltenilor din meciul cu Farul, pierdut în runda a patra din play-off, scor 1-2.
Cârțu a criticat mai multe erori din defensiva Universității Craiova, însă nici Jovan Markovic nu a scăpat. Atacantul oltenilor a ratat numeroase ocazii, iar ulterior a intrat într-un conflict cu spectatorii care l-au contestat.

Sorin Cârțu, după Universitatea Craiova - Farul 1-2: "Dacă le dați atâtea facilități, cum să nu vă bată, bă, băieți?"

Singurul remarcat al lui Sorin Cârțu a fost Ștefan Baiaram, cel care a marcat golul Craiovei și a ajuns la nouă reușite în acest sezon.

"Eu nu m-am uitat la meci pentru că l-am mai văzut o dată, în campionatul regulat. Același meci! Fără agresivitate, pasează cum vrea toată lumea în toate zonele terenului, pase succesive după care se lansează în spatele fundașilor centrali - că e Maldonado, că e Badelj, că e Zajkov, nu contează. Ei fac linie, au jucat contra lui Munteanu, au văzut că nu pot ține deloc la el, dar nu vin cu niciun fel de antidot împotriva lui - să facă o semilună în apărare, nicidecum să stai în linie cu fundașii laterali. 

Bă, e posibil?! Ratează Louis Munteanu din aut, mă! I-a dat din aut, iar Mateiu, când s-a apărat cu el, i-a dat poartă! Badelj, tot așa, când scapă cu armeanul ăla, îi dă poarta. Dacă le dați atâtea facilități, cum să nu vă bată, bă, băieți? Păcat de evoluția asta a lui Baiaram. La noi, când joacă Baiaram, nu joacă Mitriță. Când joacă Mitriță, nu e în formă Baiaram. De Markovic nu mai vorbesc. Așa ceva nu se poate! Să ai atâtea ocazii... în orice caz, eu zic că un rezultat echitabil era un egal. 

Și pe mine m-a deranjat situația lui Markovic. Băi, ai ratat. Lumea așa e la stadion, are o reacție firească. Vrei să te ia în brațe când tu ratezi așa ceva? Nu poți să ai asemenea execuții și după aia să ai reacția asta. M-a deranjat reacția lui Markovic față de spectatori. N-ai voie să faci așa ceva, să arăți cu mâna. El a fost certat, i s-a zis să se oprească, dar n-ai voie să faci asta", a spus Sorin Cârțu, la Prima Sport.

Universitatea Craiova a rămas pe locul 3, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj și la 10 lungimi în spatele liderului FCSB, însă ambele rivale au un meci mai puțin.

Pentru Universitatea Craiova urmează ultimul meci din turul play-off-ului, pe terenul lui Sepsi, duminică, 21 aprilie, de la ora 19:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!