Liga 1

Sorescu se transferă în străinătate! „E un jucător de care ne despărțim greu!”. Suma cerută de Mureșan 

Deian Sorescu este la mare căutare, chiar dacă Dinamo este pe locul 15 în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 17:35
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 17:40

Deian Sorescu (24 ani) este cel mai atractiv jucător din lotul lui Dinamo. Fotbalistul a avut un start excelent de sezon, însă, pe parcurs, prestațile sale au început să fie tot mai șterse. Cu toate acestea, în 2022, transfermarkt i-a urcat cota cu 500.000, de la 1.4 milioane de euro la 1.9 milioane de euro. 

Iar acest lucru îi dă speranțe lui Iuliu Mureșan că poate obține 1 milion de euro pe Deian Sorescu de la o echipă din străinătate. Directorul special al „câinilor” a specificat că Universitatea Craiova nu a înaintat o ofertă oficială pentru jucătorul lui Dinamo. 

  • Deian Sorescu

Mureșan: „Nu mi se pare o sumă mare 1 milion de euro”

„Da, sigur, de ce nu, Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară şi are şi acum.

Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părţile, s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu la altă echipă.

Sincer, pe nimeni nu m-a căutat nimeni de la Universitatea Craiova, dar sunt ceva echipe de afară. E un jucător de care ne despărţim cu greu.

E un om de caracter, un băiat de caracter. E cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. În jur de 1 milion de euro, pe acolo este suma. 

Nu mi se pare o sumă mare. Nu contează situaţia în care e Dinamo, contează valoarea lui. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai opt goluri, asta contează.

E vorba de valoarea lui, valoare pe care şi-ar pune-o mult mai bine în evidenţă într-o echipă care joacă mai bine şi care vine cu mai multe atacuri, mai multe combinaţii”, a declarat Iuliu Mureşan pentru telekomsport. 

În acest sezon de Liga 1, chiar dacă Dinamo se află pe penultimul loc, Deian Sorescu a marcat 8 goluri și a oferit o pasă decisivă în 19 meciuri.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies