SOC la FCSB! Man si Coman pot pleca gratis oricand doresc: "Daca Becali face asta, fotbalistii devin liberi"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Martie 2020, 08:38
Data actualizarii: Sambata 28 Martie 2020, 08:47

Impresarul lui Planic ii trimite un avertisment lui Gigi Becali

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, jucatorul FCSB-ului, a vorbit despre situatia speciala in care Gigi Becali vrea sa reduca salariile cu 50% la echipa.

Acesta e de parere ca FCSB nu poate lua o asemenea masura invocand forta majora, iar in cazul in care totusi s-a intampla asta, jucatorii ar putea deveni liberi si ar putea semna cu oricine imediat.

"Eu i-am explicat lui Planic partea legala, mai departe decide singur: <<Legal, clubul nu are cum sa-ti reduca salariul daca tu nu vrei. Accepti scaderea? Semnezi ca renunti la banii tai. Eu nu ma supar daca semnezi, ca doar nu sunt banii mie>>.

Am citit ca s-a vorbit inclusiv depre forta majora. Au fost conducatori care au spus ca scad salariile fiindca e un caz de forta majora. In lege, forta majora se refera la razboaie, la cutremure, nu la coronavirus. Dar sa presupunem ca ar avea dreptate conducatorul. Forta majora nu poate sa functioneze numai pentru angajator, ea devine valabila pentru ambele parti din contract.

Daca cluburile rup contracte fiindca e forta majora, atunci fotbalistii vor deveni liberi si pleaca gratis oriunde. Nu poate fi forta majora doar in favoarea cluburilor", a spus impresarul lui Planic, pentru gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!