Liga 1

UPDATE | Cati stelisti sunt asteptati la Severin. CSU a decis suplimentarea biletelor pentru ros-albastri in aceasta dimineata

Craiova si FCSB se intalnesc in aceasta seara, de la 20:30, intr-un meci capital pentru lupta la titlu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Aprilie 2017, 17:12
Data actualizarii: Duminica 09 Aprilie 2017, 17:41

UPDATE | Potrivit informatiilor furnizate de sursele www.sport.ro, circa 300 de stelisti vor ajunge la meciul de la Severin, chiar daca cifrele anuntate initial de o parte a fanilor erau mai mari.

UPDATE | Bilete pentru toata lumea diseara la meci! Craiova le pune la dispozitie stelistilor 1000 de bilete, asa ca toti cei care fac deplasarea de la Bucuresti vor avea acces diseara pe stadionul din Severin.

"S-a rezolvat problema! Vom avea bilete disponibile pentru toti suporterii Stelei care vor sa ni se alature", scrie Peluza Ros-Albastra pe Facebook.


Stirea initiala - ora 11:00 | FCSB a cerut doar 30 de bilete, 600 de stelisti fac deplasarea la Severin.

Meciul din aceasta seara se va juca intr-un adevarat vulcan la Severin. Conducerea Craiovei a anuntat ca s-au vandut peste 10.000 de bilete, si asteapta o asistenta de 15.000 la ora jocului, un record pentru arena aflata la 110 km de Craiova.

Stelistii s-au mobilizat si ei, dar s-au trezit intr-o situatie complet neplacuta. Sunt aproximativ 600 de suporteri FCSB care fac deplasarea la Severin (unii dintre ei sunt deja pe drum), dar conducerea clubului nu a rezervat un numar suficient de bilete.

Valeriu Argaseala le-a cerut oltenilor doar 30 de bilete, crezand ca noua galerie a Stelei nu va face deplasarea la Severin.

Fanii sunt suparati si spun ca daca nu vor fi lasati sa intre toti la meci, atunci nu va mai intra nimeni, in semn de protest fata de aceasta situatie.

Craiova nu este obligata sa suplimenteze numarul de bilete pentru oaspeti, pentru ca cererea oficiala din partea clubului FCSB a fost deja facuta.

Modifică setările cookies