Situatie incredibila! CraiOlguta anunta ca a luat un jucator de 15 mil euro, in timp ce un club din Portugalia sustine ca e al lor

Situatie incredibila! CraiOlguta anunta ca a luat un jucator de 15 mil euro, in timp ce un club din Portugalia sustine ca e al lor

CraiOlguta a anuntat pe site-ul oficial transferul unui jucator cotat la 15 milioane de euro in Portugalia.

Nuno Rocha, un jucator din Insulele Capului Verde, este noul transfer anuntat de Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

Conform csuc.ro, Nuno Rocha a semnat o intelegere valabila pe 3 ani in data de 5.06.2014, dar lucrurile nu sunt deloc simple.

In acelasi timp, jucatorul este prezentat si de Nacional Madeira din Portugalia pe site-ul oficial drept un nou transfer.

Portughezii i-au pus chiar si o clauza de 15 milioane de euro si sustin ca jucatoul este al lor pentru urmatoarele 5 sezoane. Nuno Rocha apare imbracat in tricoul lui Nacional Madeira.

CSU Craiova scrie pe site-ul oficial: "Avand în vedere informatiile aparute in presa portugheza, clubul Universitatea Craiova face urmatoarele precizari: jucatorul Nuno Rocha a semnat in data de 5.06.2014 un contract cu clubul nostru pe o perioada de trei ani. Contractul este deja inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal. In acest moment, Nuno Rocha nu se afla in cantonamentul Universitatii, fiind invoit pana joi. Daca gruparea de prima liga portugheza Nacional Madeira a semnat cu jucatorul Nuno Rocha, aflat sub contract cu Universitatea, este strict problema clubului lusitan"

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies