Singurul japonez din Liga 1 stie de ce in tara sa nu se moare de coronavirus! Marturia lui Takayuki Seto

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Martie 2020, 08:58
Data actualizarii: Sambata 28 Martie 2020, 09:00

Jucatorul Astrei are o explicatie cu privire la numarul mic de cazuri de Covid-19 din Japonia.

Takayuki Seto este singurul fotbalist japonez care evolueaza in Liga 1. El e de parere ca disciplina japoneza sta la baza faptului ca tara sa a reusit sa evite pandemia de coronavirus care a lovit intreaga lume.

In Japonia, numarul cazurilor au crescut imediat dupa ce China a raportat primele imbolnaviri. Totusi, japonezii au reusit sa stopeze raspandirea virusului, iar in prezent doar 1499 de cazuri au fost confirmate si numai 49 de persoane si-au pierdut viata.

"Asa esti crescut acolo, daca ai o raceala sau o alta viroza respiratorie, sa ii protejezi pe altii. Asa am fost crescuti, asa am fost educati, sa ne punem masca daca avem si o simpla raceala, pentru a nu infecta si pe altcineva.

Deci lucrurile astea, care vad ca in Europa acum sunt recomandate, odata cu acest virus, acolo, in Japonia, erau o obisnuinta.

Poate sa fie si acest lucru o explicatie, de ce nu s-a raspandit mult la mine in tară in comparatie cu ce e în Italia, unde e foarte, foarte rau", a declarat Takayuki Seto, pentru gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!