"Si eu am trait prin ce trece Radoi in aceste momente!" Portretul nestiut al antrenorului Radoi. Cum s-a transformat ultimul mare lider din vestiarul Stelei

"Si eu am trait prin ce trece Radoi in aceste momente!" Portretul nestiut al antrenorului Radoi. Cum s-a transformat ultimul mare lider din vestiarul Stelei

A plecat din postura de lider al vestiarului, iar dupa el Steaua nu a mai cunoscut un jucator atat de iubit si de respectat de peluza. Radoi s-a intors acum ca antrenor, iar fostii colegi si rivalii sai spun ca are toate calitatile sa aiba succes in aceasta postura noua.

Dan Alexa de la Poli Timisoara este un fost rival declarat al lui Radoi din perioada in care cei doi au fost jucatori. Sorin Paraschiv a reprezentat alaturi de Radoi cuplul de inchizatori UEFAntastici din generatia care a fost la cateva momente distanta de o finala de Cupa UEFA. Fostul rival si fostul coleg al lui Radoi sustin ca aducerea lui Radoi la Steaua poate fi o mutare castigatoare.

CELE 5 ARGUMENTE ALE LUI ALEXA SI PARASCHIV PENTRU CARE "ANTRENORUL RADOI" AR PUTEA REPREZENTA UN PROIECT DE SUCCES

1. Inteligenta
2. Pasiunea pentru antrenorat
3. Lucreaza cu fostii colegi
4. Se inspira de la Olaroiu
5. Cauta cei mai buni tineri pentru Steaua

DAN ALEXA:

"Pentru cei care au facut PRO-ul si au invatat si au platit si sunt multi care nu prind echipe este normal sa fie o suparare. Ii inteleg, e normal. Trebuie sa faci niste pasi"

"Eu va spun, eu il cunosc pe Radoi, sunt convins ca va ajunge un mare antrenor. Radoi are o mare sansa. Ce traieste el acum eu am trait. A fost impactul direct cu antrenoratul, el are marea sansa ca a prins o perioada de pregatire."

"Eu cred ca sigur ar trebui sa isi ia licentele, pentru ca nu are nici B, nici A. Radoi va avea rezultate si va ajunge un antrenor mare, pentru ca e un baiat inteligent si are inima. Si a avut un antrenor langa el care probabil i-a influentat foarte mult cariera, l-a si transferat in strainatate. Olaroiu este printre primii antrenori romani"

"Voi stiti foarte bine adversitatea mea fata de Radoi, dar e una sportiva. Ma bucur ca am pornit impreuna in antrenorat. Sportul e sport si fair play-ul e fair play", a declarat acesta la Sport.ro

SORIN PARASCHIV:

"Este pasionat de aceasta meserie, ii place foarte mult ceea ce face. Mi-as dori mult sa se califice in Grupele Ligii, pentru el, pentru Dica si Oprita care au fost colegii mei"

"Nu cred ca e deranjat de discutiile aparute despre licenta de antrenor. Stim ca Radoi are o personalitate aparte, nu asculta ce vorbeste lumea. El e concentrat pe ce face acum la Steaua, vrea sa inceapa cu dreptul. Il vad implicat, il vad ca isi doreste jucatori la echipa, e implicat si cu tinerii fotbalisti. Asta inseamna ca Radoi are un proiect pe viitor, nu pe 3-6 luni", a spus Paraschiv la Sport.ro
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies