Superliga

Si cu salariul taiat, si cu amenda primita! Ce sanctiune risca jucatorii FCSB-ului pentru ca s-au antrenat organizat la baza din Berceni

FCSB a incalcat ordonantele militare, iar fotbalistii s-au antrenat la baza de la Berceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 09:38
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 10:35

In timp ce Romania se afla sub stare de urgenta, iar activitatile fizice de grup sunt interzise, FCSB a decis sa reinceapa antrenamentele la baza din Berceni, "la cererea jucatorilor", dupa cum se arata intr-o postare pe pagina oficiala a clubului.

In imaginile video postate pe Facebook, se observa cum fotbalistii se pregatesc la distanta unul de celalalt, insa Politia Romana s-a autosesizat si investigheaza cazul. Bogdan Vintila a fost chemat de organele competente sa ofere explicatii, iar jucatorii si staff-ul tehnic sunt pasibili de amenda. La fel si clubul FCSB.

Conform Ordonantelor Militare emise de autoritati, cei care incalca restrictiile de circulatie, fara sa aiba un motiv intemeiat, pot fi amendati cu pana la 20.000 de lei. Astfel, tot cei prezenti risca o amenda uriasa, tinand cont ca toate salariile de la FCSB au fost taiate la jumatate de Gigi Becali in urma cu doar cateva saptamani.

Totodata, surse din cadrul MAI, au precizat ca actiunea a fost una organizata, drept urmare si clubul poate fi sanctionat cu pana la 70.000 de lei.

Cei mai buni jucatori de la FCSB castiga in jur de 14.000-15.000 de euro lunar, insa cu amenda de aproximativ 4000 de euro si injumatatirea salariilor, acestia  nu vor mai ramane cu multi bani la sfarsitul lunii.

Modifică setările cookies