Liga 1

Si-au stabilit cantonamentele si primul amical, dar nu au destui jucatori. Farmecul vietii loveste din nou :)

Rapidul continua sa se afle intr-o situatie confuza. Daca in ultimii ani, fotbalistii giulesteni s-au plans ca sunt ai nimanui si ca nu stiu cine mai e patron si conducator, situatia s-a schimbat acum la 180 de grade.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 14:36
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 14:54

Rapidul are din aceasta iarna un nou presedinte (Dinu Gheorghe) si un nou antrenor (Cristi Pustai), insa nu are jucatori nici pentru a alinia un prim 11.

Cu doar 11 fotbalisti prezenti la primul antrenament al anului, dintre care doi portari, formatia rapidista nu stie inca pe cine va conta pentru a se salva de la retrogradare. In schimb, rapidistii stiu unde si cum se vor pregati pentru retur.

Rapidul ar trebui sa plece zilele viitoare in primul cantonament al iernii, in Grecia, iar oficialii clubului au perfectat deja un prim amical cu Marek Dupnica, echipa din prima liga bulgara. Plecarea in cantonament este insa intarziata de lipsa fotbalistilor.

Giulestenii lucreaza intens in aceste zile pentru a aduce cel putin 10 fotbalisti, conditia pusa de Cristi Pustai la semnarea contractului fiind sa aiba cel putin 16 fotbalisti in primul cantonament.

Fotbalistii din lotul Rapidului sunt: Mircea Bornescu, Virgil Draghia, Nicolae Vasile, Alexandru Iacob, Constantin Grecu, Alexandru Dan, Rui Miguel, Jean Boukaka, Madalin Martin, Daniel Pancu si Andrei Cerlinca

Modifică setările cookies