Și-a luat ”rămas bun” de la echipa sa și va juca din sezonul următor la FCSB!

Alexandru Musi FCSB Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 19:40
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 19:41

Gigi Becali pregătește o campanie spectaculoasă de transferuri la FCSB.

După ce a câștigat primul titlu după nouă ani, Gigi Becali este gata să construiască un lot care să atace intrarea în grupele UEFA Champions League.

Înainte de a bifa primul transfer la FCSB, Gigi Becali îl va avea în lot pe Alexandru Musi (19 ani), al cărui împrumut la Petrolul Ploiești a expirat la finele acestui sezon.

Alexandru Musi și-a luat ”la revedere” de la Petrolul

Extrema împrumutată la Ploiești în acest sezon și-a luat ”rămas bun” de la fanii echipei prahovene și se pregătește de revenirea la campioana României.

”Salut lupilor! A venit momentul să-mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulțumesc la tot ce înseamnă Petrolul pentru toată încrederea acordată. Multă baftă în continuare!”, a scris Musi, pe rețelele de socializare.

Pentru Alexandru Musi a fost al doilea împrumut de la FCSB, după ce în sezonul 2022-2023 a fost trimis la Politehnica Iași, cu care a reușit să promoveze în Superliga României.

Mijlocașul care poate evolua atât ca extremă dreaptă, cât și ca extremă stângă, a strâns 39 de partide în acest sezon la Petrolul, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere patru pase decisive.

Câți bani poate încasa FCSB din partea UEFA

Dacă va reuși să treacă de primul tur preliminar al UEFA Champions League, FCSB va fi ecompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

Programul din preliminariile Champions League:

Turul 1 preliminar: 9/10 iulie - 16/17 iulie

Turul 2 preliminar: 23/24 iulie - 30/31 iulie

Turul 3 preliminar: 6/7 august - 13 august

Play-off: 20/21 august - 27/28 august

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!