Cursa pentru un loc in Champions League: Cu doua goluri in trei meciuri din Austria, il poate ELIMINA Tudorie pe Tucudean definitiv din primul 11?

Cursa pentru un loc in Champions League: Cu doua goluri in trei meciuri din Austria, il poate ELIMINA Tudorie pe Tucudean definitiv din primul 11?

STEAUA 2-1 RUBIN KAZAN, VEZI AICI FAZELE MECIULUI | La numai 19 ani, Alexandru Tudorie a fost adus de Steaua sa fie crescut intr-un atacant de Champions League.

"Pentru el acest transfer este un cadou", a spus, sceptic, Mihai Stoichita, despre varful transferat de Steaua de la Otelul Galati in aceasta vara.

In timp ce Becali cauta un varf pentru Champions League, in cantonamentul din Austria Radoi are la dispozitie trei variante de atac. Iancu si Tucudean au fost deja testati oficial in meciurile din returul campionatului trecut. Niciunul dintre ei nu a impresionat, iar nevoia Stelei de a cauta un varf cu acelasi randament aratat de Keseru, Rusescu si Piovaccari a devenit tot mai mare.

Chiar daca stie ca sunt sanse minime sa fie titular din retur, Tudorie se lupta in cantonamentul din Austria sa fie prima solutie a lui Radoi in cazul in care clubul nu va gasi un atacant de top in aceasta vara.

Pustiul de 19 ani a reusit sa marcheze deja de doua ori in trei partide, la debutul sau cu Klagenfurt si cu Rubin Kazan. Golurile atacantului adus de la Galati nu il propulseaza in primul 11 visat de patron pentru Liga, dar il ridica in acest moment peste Tucudean, varful titular din acest sezon.

COMENTATI AICI SI VOTATI IN SONDAJ: CINE AR TREBUI SA FIE ATACANTUL DE LIGA AL STELEI?

Cine trebuie sa fie atacantul de Liga al Stelei? (4621 voturi)
 
Tudorie
35.38%
1635 voturi
 
Tucudean
350 voturi
 
Gabi Iancu
12.12%
560 voturi
 
Steaua nu are solutii. E obligata sa transfere un atacant de top
44.93%
2076 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies