Sfaturi pentru Marica. "Si eu am ajuns la Dinamo dupa ce am jucat la Craiova" Cum isi sterge Marica trecutul dinamovist
Joi 21 Ianuarie 2016, 17:41

Sfaturi pentru Marica. "Si eu am ajuns la Dinamo dupa ce am jucat la Craiova" Cum isi sterge Marica trecutul dinamovist

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Simbolul Craiovei Maxima, Ilie Balaci, si-a incheiat cariera la Dinamo dupa 11 ani in tricoul Craiovei. Acesta spune ca nu a avut probleme cu fanii, nici ai lui Dinamo, nici ai Craiovei, pentru alegerea facuta, si il sfatuieste pe Marica sa isi vada de joc. "Dupa 2-3 goluri uita ca a fost dinamovist", spune Balaci.

Acesta considera ca Marica s-a intors in Liga I pentru a prinde lotul pentru Euro, si nu pentru bani, altfel ar fi ales o echipa din strainatate, ce i-ar fi oferit un salariu mai bun:

"Marica nu s-a intors la Steaua pentru bani, asta e clar! Nu stiu care este adevarul transferului lui Marica la Steaua. Eu cand am plecat de la Craiova nu m-am dus direct la Dinamo. Eu n-am avut niciodata probleme cu fanii atunci cand am plecat de la Craiova si lumea nu m-a asimiliat niciodata ca un dinamovist chiar daca am jucat acolo 2 ani. Marica de ce sa aiba probleme? O sa dea doua, trei goluri, iar Steaua va castiga din golurile lui si nu o sa existe nici un fel de problema cu suporterii! Si care suporteri ca ei nici nu mai vin la stadion.", a declarat Balaci pentru Dolce.1 comentarii
  • 21 2016
    +++ tu nu esti bun de dinamo , nu inteleg ce cauti la fcsb?? esti o epava...
Klaus Iohannis se întâlneşte astăzi cu conducerea BNR la Palatul Cotroceni. Vineri va discuta și cu primul ministru
BRAT