Liga 1

Sepsi n-a stat pe ganduri! A cerut OFICIAL rezilierea contractului cu Poli Timisoara!

Laszlo Sepsi a deschis o actiune in fata instantelor de dreptul muncii impotriva clubului FC Timisoara, pentru incetarea contractului, dupa ce clubul nu si-a indeplinit obligatiile financiare stabilite in contract, demersul constituind o premiera in lumea fotbalului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 10:50
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2011, 10:54

Demersul vine dupa ce Comisia pentru Solutionarea Litigiilor (CSL) din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a refuzat sa pronunte o hotarare in acest caz, desi aceasta fusese programata pentru 3 mai 2011.

Firma de avocatura Chiuariu & Asociatii se adreseaza instantei de dreptul muncii in cazul Sepsi impotriva FC Timisoara, pentru rezilierea contractului, dupa ce Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din LPF refuza "in mod nejustificat" sa ia o decizie.

Laszlo Sepsi a depus la sfarsitul anului trecut o plangere la CSL din cadrul LPF pentru a isi recupera drepturile financiare neachitate de catre club.

Pana in prezent, clubul de fotbal ii datoreaza lui Sepsi mai mult de jumatate din obligatiile financiare pentru anul competitional 2010 - 2011, dupa ce a platit cu intarzieri foarte mari sumele restante din trecut.

Sursa: Mediafax


Modifică setările cookies