Se unira oltenii! Cartu si Sandoi cer ajutorul fanilor pentru a duce echipa in Europa League: "De aceea nu plecam din Craiova"

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Februarie 2015, 10:05

	Se unira oltenii! Cartu si Sandoi cer ajutorul fanilor pentru a duce echipa in Europa League: "De aceea nu plecam din Craiova"

Craiova este neinvinsa in campionat de 11 etape.

CSU Craiova viseaza cu ochii deschisi la Europa League in sezonul viitor. Oltenii se pregatesc de un retur de foc, in care pot prinde cupele europene in premiera pentru clubul abia infiintat de cativa ani.

Echipa lui Cartu si Sandoi a avut 11 meciuri amicale in aceasta perioada de pregatire din care au castigat 6, au facut 4 egaluri si au suferit doar o infrangere. De altfel, parcursul Craiovei de cand a fost preluata de Cartu si Sandoi a fost unul incredibil, echipa fiind neinvinsa de 11 meciuri desi a jucat cu Dinamo, CFR Cluj sau Tg. Mures, ultima infrangere fiind in august 2014, 0-5 cu Astra.

Antrenorul echipei a declarat ca CSU Craiova face sacrificii pentru a juca in continuare in Craiova iar echipa are nevoie de ajutorul fanilor pentru a ajunge in Europa:

"Nu poate fi o stare a gazonului deosebita. Nu ne-am ocupat de el din septembrie, pentru ca nu am avut voie. Este foarte important sa jucam in Craiova, de aceea am ales aceasta soluție. Puteam alege sa mergem la Severin. E important ca aceasta echipa sa nu mai plece din Craiova. Ne chinuim sa atragem lumea lânga echipa", a spus Sorin Cartu la Digi.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies