Se scurg orele in favoarea arabilor! Cat timp mai are la dispozitie Becali sa il convinga pe Budescu sa semneze cu Steaua si cand are avionul de Qatar golgheterul Astrei

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Decembrie 2015, 10:37
Se scurg orele in favoarea arabilor! Cat timp mai are la dispozitie Becali sa il convinga pe Budescu sa semneze cu Steaua si cand are avionul de Qatar golgheterul Astrei

1,1 milioane de euro suma pe care o pun la bataie atat Steaua, cat si Al Ahli Doha, pentru golgheterul Astrei. Avantajul Stelei: Becali este dispus sa ofere banii intr-o singura transa.

Trei zile i-au mai ramas la dispozitie lui Gigi Becali sa il convinga pe Budescu sa semneze cu Steaua.

Golgheterul Astrei si-a luat viza si are avion de Qatar, luni, la ora 13:30.

Astra este dispusa sa accepte oricare dintre cele doua oferte venite pentru Budescu. Steaua si Al Ahli pun la bataie 1,1 milioane de euro, dar Becali are un avantaj in negocieri - este dispus sa plateasca banii intr-o singura transa, si nu in doua, asa cum vor arabii.

Pentru Budescu, Al Ahli este in acest moment in pole position. Arabii platesc mult mai bine decat Steaua. Insa campioana Ligii I are de partea ei argumente importante care tin de performanta - Budescu are garantata echipa nationala din tricoul Stelei si se poate gandi si la experienta unica de a juca meciuri de Champions League sezonul viitor.

De partea Stelei este si mesajul selectionerului Anghel Iordanescu pentru golgheterul Astrei: "Nu vreau sa te vad la arabi inainte de Euro!"

Constantin Budescu i-a transmis lui Gigi Becali ca ii va da un raspuns pana la finalul saptamanii. In cazul in care oferta Stelei nu il va convinge, atacantul de 26 de ani va merge luni, la pranz, sa semneze cu arabii.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies