Liga 1

Se ingroasa gluma! Zotta, cercetat de Serviciul de Investigatii Criminale din Vaslui! Ce acuzatii i se aduc:

Constantin Zotta va fi nevoit sa dea explicatii procurorilor, dupa plangerea depusa de Adrian Porumboiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 20:06
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 20:06

Presedintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta, este cercetat de Serviciul de Investigatii Criminale Vaslui sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata, infractiune pe care ar fi comis-o atunci cand era director general la FC Vaslui.

Politistii vasluieni ai Serviciului de Investigatii Criminale au declansat o ancheta la clubul de fotbal Fc Vaslui care-l vizeaza pe fostul director general al gruparii Constantin Zotta, dupa ce acesta ar fi comis o serie de ilegalitati in documentele clubului.

Cercetarile in acest caz au fost declansate in urma plangerii facute de catre oficialii clubului moldav la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, institutie care a dispus ca cercetarile in acest caz sa fie efectuate de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

"Intr-o plangere formulata de reprezentantii SC Sporting Club SA Vaslui, fostul director general Constantin Zotta a fost reclamat pentru intocmirea in fals a unor documente in cadrul clubului fc vaslui, la dosar fiind atasate de catre club si documentele la care se face referire in sesizare. In consecinta, s-au declansat cercetari pentru a se stabili daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies