Incepe regimul DICTATORIAL la FCSB: "Antrenamente pana VOMITA!" Ii asteapta CALVARUL pe fotbalisti! Becali anunta noile reguli: "Cine zambeste, afara de la antrenament!"

Toni Petrea a sosit la baza de antrenament a FCSB-ului si Gigi Becali anunta primele reguli care vor fi implementate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2020, 11:18
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2020, 11:24

Patronul ros-albastrilor vrea ca disciplina si munca sa fie principalele obiective ale echipei in urmatoarea perioada.

Patronul spune ca nu ii va mai lasa pe jucatori nici macar sa zambeasca la antrenamente si totul se va axa pe munca.

Toni Petrea a ajuns astazi la baza FCSB-ului din Bercei si este asteptat sa soseasca si Thomas Neubert, noul preparator fizic al echipei:

"O sa ii prezint, o sa le spun niste lucruri care nu o sa se mai intample de acum incolo, in ceea ce priveste comportamentul. Asta e misiunea lui MM, Toni Petrea si Neubert. Se implementeaza un regim dictatorial. Nu mai ai voie nici macar sa zambesti la antrenament. Te antrenezi, asta e contractul tau, il respecti. Dupa ce iesi de pe poarta, poti sa faci ce vrei tu. Cand intri aici, la revedere cu glumele.

Cine nu face asa, afara de la antrenament! Maxima disciplina, asta e prima pe plan. Dupa, celelalte lucruri.

Antrenamente pana cand se vomita. Pana cand ajungi acasa nu iti mai arde nici de mancat, de nimic. Te bagi in pat si cazi mort! Daca vrei sa fii fotbalist.

Spunea Razvan Lucescu, deaia suntem noi praf in Europa! Pentru ca la noi se face la misto. Vrei sa fii fotbalist, faci antrenament. Nu vii si mai razi pe la antrenamente. Dupa nu te mai ia nici Mirel Radoi la nationala si la revedere.

Ce implementez eu astazi este disciplina de fier si munca munca munca munca si iar munca munca munca. Asta implementez eu acum!

Ei se conformeaza, nu exista niciunu care sa nu faca. De asta nu pot sa ma plang. Ei imi spuneau sa il aduc pe Neubert sa ii faca si pe ei fotbalisti. Imi spuneau: 'Nea Gigi, vrem sa transpiram!'.

Eu nu credeam ce spun, dar acum mi-am dat seama de ce spuneau ei", a spus Gigi Becali.

CITESTE SI

Modifică setările cookies