Liga 1

Se alege PRAFUL de pachetele lui Dragomir! TVR ofera de 10 ori mai putin decat se astepta LPF! Vezi reactia lui Dragomir:

Televiziunea publica va cumpara pana la urma pachetul 9 din drepturile TV, insa va plati de 10 ori mai putin decat restul televiziunilor ce au mai cumparat drepturile pentru urmatoarele trei sezoane!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2011, 15:28
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2011, 19:28

TVR este dispus sa ofere un milion de euro pe sezon competitional pentru a achizitiona de la Liga Profesionista de Fotbal (LPF) pachetul 9 de meciuri din Liga I, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Publica.

TVR este interesat sa achizitioneze de la LPF pachetul 9 cu meciuri din Liga I, pentru sezoanele competitionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014.

Suma de un milion de euro pe sezon competitional, respectiv trei milione de euro pentru urmatoarele trei sezoane competitionale, pe care conducerea TVR este dispusa sa o ofere LPF va fi pusa in discutie joi, de Consiliul de Administratie al TVR, care se va reuni, in sedinta, incepand cu ora 11.00.

La licitatia organizata de LPF, luni, pretul de pornire pentru pachetul 9 de meciuri din Liga I - destinat TVR - a fost de 10.500.000 euro (3.500.000 euro/ sezon competitional) la care se adauga TVA.

Insa, Societatea Romana de Televiziune (SRTv) nu a participat la licitatia organizata luni de LPF pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I, desi a cumparat caietul de sarcini pentru licitatie, dupa ce, saptamana trecuta, Consiliul de Administratie al TVR a decis ca institutia sa nu participe la licitatie, "conditiile financiare si constrangerile din caietul de sarcini fiind prohibitive".

Dragomir: "Nu mai vindem nici pentru 3,5 milioane!"

"Pachetul care era destinat TVR-ului nu-l mai dam nici cu 3,5 milioane de euro pe sezon. Nu mai vrem. Nu vom mai da pachete. Noi nu mai vindem cele sase pachete individual. Le-am scos o data, nu le-a luat nimeni, asta e. Am dat in free-to-air un pachet, asa ca acum facem un singur pachet format din cele 6 optiuni. Cine are bani sa cumpere bine, cine nu, asta e. Inclusiv pachetul care era destinat TVR-ului", a declarat Dragomir.

Oficialul LPF spune ca in turul sezonului viitor al Ligii I vor fi transmise doar cate trei partide in fiecare etapa, licitatia urmand sa aiba loc in iulie sau august: "Ce are daca se vor transmite doar trei meciuri pe etapa? Cluburile vor asta, nu eu. Licitatia e posibil sa aiba loc in iulie sau august. Practic, optiunea unu va fi televizata doar de doua ori in turul campionatului viitor. Cele mai bune meciuri ale etapei se vor vedea doar de doua ori".

Sursa: mediafax

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies