Schimba liniile in TRANSEE? Galca se poate trezi fara trei inchizatori in iarna si face un transfer SURPRIZA! Pe cine a pus ochii

Schimba liniile in TRANSEE? Galca se poate trezi fara trei inchizatori in iarna si face un transfer SURPRIZA! Pe cine a pus ochii

Steaua isi poate intari lotul cu un jucator din Liga a 2-a.

Steaua se poate intari in aceasta iarna la mijlocul terenului cu un jucator de la revelatia Cupei Romaniei, CS Mioveni. Argesenii au avut un parcurs fantastic in Cupa Romaniei, eliminand detinatoarea trofeului, Astra, apoi pe Dinamo, fiind oprita doar de un gol lipsit de fair play marcat de CFR Cluj.

Chiar daca a trait o drama, capitanul lui Mioveni poate da lovitura vietii. Steaua si Dinamo se intereseaza deja de el, pretul fiind unul extrem de accesibil, 150.000 de euro.

Alexandru Rauta are 22 de ani si joaca mijlocas inchizator, avand contract cu Mioveni pana in 2016. Acesta poate veni la mijlocul terenului, acolo unde Steaua a tot avut probleme, chiar daca i-a adus in acest campionat pe Breeveld si Bourceanu.

"Stiu de interesul Stelei si al lui Dinamo, imi face placere, normal, asta inseamna ca sunt apreciat, lumea considera ca joc bine. Cu "ciinii" am discutat si in vara trecuta, dar nu s-a concretizat transferul in Stefan cel Mare. Sincer, nu tin neaparat sa merg la Steaua sau la Dinamo, oricare club din prima liga ar constitui o destinatie interesanta pentru mine, din moment ce ar insemna un progres in cariera", a spus Rauta.

 

Sanmartean, Prepelita, Breeveld, Bourceanu, Filip si Neagu sunt jucatorii Stelei care joaca la inchidere. Dintre acestia, Sanmartean si Prepelita isi termina contractul in vara, Bourceanu este doar imprumutat iar Filip joaca fundas stanga in ultima perioada.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies