Scandal la Astra! Budescu si-a injurat fanii de pe teren! A FOST EXCLUS DIN LOT: "Asa se intampla cand mananci prea mult, nu mai gandesti!"

Autor: Sport.ro
Luni 10 Martie 2014, 23:01

	Scandal la Astra! Budescu si-a injurat fanii de pe teren! A FOST EXCLUS DIN LOT: "Asa se intampla cand mananci prea mult, nu mai gandesti!"

ASTRA 2-0 PANDURII | Cu 10 goluri reusite pana acum, Budescu, cel mai bun marcator al Astrei este si cel mai urat jucator de catre fani.

Starul din Giurgiu si-a pierdut cumpatul la ultimul meci, cu Pandurii, castigat de astra cu 2-0.  Budescu nu a marcat si a fost schimbat in minutul 60, cu Marian Cristescu, moment in care a inceput haosul pe teren.

"Amendat" de fani pentru prestatia slaba, Budescu a inceput sa le raspunda violent, scrie DolceSport, injurandu-i pe acestia. ProSport.ro anunta ca Budescu a fost exclus din lot pentru acest gest. 

Fanii au motive sa fie suparati pe golgeterul lor. In 2014 nu a marcat niciun gol.  Ultima oara cand Budescu inscria, se intampla in decembrie 2013, in infrangerea cu Steaua.

Dupa meci, patronul Astrei a declarat: "Asa se intampla cand mananci prea mult, nu mai gandesti cum trebuie. El va fi amendat si nu va mai face parte din lotul de 18 la meciurile urmatoare. Capitan va fi Laban. De pe la mijlocul toamnei nu mai juca nimic Budescu. Trei etape va fi scos din lot si urmeaza sa stabilim ce vom face cu el. Astea sunt regulile democraţiei, vom cauta o sancţiune pe masura acţiunii lui. Dupa ce a injurat spectatorii de la Giurgiu, s-a dus si i-a aplaudat pe cei veniţi de la Targu Jiu. Cum este posibil sa faca asa ceva? I-am dat ce a vrut, nu am cum sa ii dau si creier, ca banuiesc ca nu are prea mult. Credeam ca a trecut de pubertate. Publicul l-a criticat pe buna dreptate. Mi-a spus si Piţurca, A zis ca a avut dreptate sa nu-l convoace. Mi-am cerut scuze. Mereu el cauta scuze sa nu joace impotriva Petrolului, ba se da accidentat, ba ia cartonase galbene cu buna stiinţa, ba face ce a facut azi. il lasam sa se gandeasca la Petrolul", a spus Ioan Niculae la DolceSport.

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies