juventus Cristiano Ronaldo Italia Serie A Italia

Devine Ronaldo o problema?! Lovitura pentru Juventus pe bursa, la inchiderea de ieri! Acuzatiile aduse portughezului au dus la scaderi masive ale pretului actiunilor

Juventus incepe sa piarda bani in urma scandalului in care apare numele lui Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Octombrie 2018, 10:01
Data actualizarii: Sambata 06 Octombrie 2018, 10:09

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a facut ca pretul actiunilor clubului torinez sa explodeze pe bursa in ultimele trei luni. Totusi, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Presa economica din Italia scrie ca bursa de la Milano s-a inchis ieri cu o lovitura pentru Juventus, club ale carui actiuni au scazut considerabil, cu 9.92%, pana la pretul de 1.19 euro per actiune.

In ultimele zile, pretul actiunilor lui Juventus a continuat sa scada, iar fenomenul pare sa se prelungeasca, dupa ce la 20 septembrie actiunile atinsesera un pret de 1.81 euro.

Potrivit Calcio e Finanza, fenomenul se explica prin scandalul in care a fost implicat Cristiano Ronaldo, cel care este acuzat de viol de o americanca, Kathryn Mayorga, in varsta de 34 de ani.

In urma acestui scandal, si alte companii se tem ca vor avea de suferit. EA Sports, producatorul jocului FIFA, a limitat la minimum asocierea cu imaginea lui Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies