Scandalul "LICENTA PRO" continua. Radoi nu are voie sa stea pe banca Stelei, IL LUCE il apara: "Eu am luat Cupa UEFA fara diploma"

Scandalul "LICENTA PRO" continua. Radoi nu are voie sa stea pe banca Stelei, IL LUCE il apara: "Eu am luat Cupa UEFA fara diploma"

Radoi este aparat de Mircea Lucescu.

Atacat din mai multe parti dupa ce a fost pus antrenor la Steaua fara sa aiba licenta din partea Scolii Nationale de Antrenori, Mirel Radoi este aparat de unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile.

Conform regulamentului, Radoi nu poate sta pe banca Stelei in nicio functie oficiala sportiva (antrenor, secund, maseor, etc) insa Steaua cauta o portita pentru a-l trece ca Team Manager pentru a lua loc pe banca in timpul meciurilor.

Mircea Lucescu spune ca Radoi nu are nevoie de diploma pentru a fi antrenor si ca poate sa reuseasca in cariera daca este facut pentru aceasta meserie.

„N-are nevoie de scoala ca sa fie antrenor. Nici eu n-am diploma şi tot am caştigat Cupa UEFA cu Sahtior. Daca are valoare, se va impune in orice fel, si impotriva scolii, si impotriva regulamentului. Problema e daca poate sa convinga jucatorii ca el poate sa le transmita foarte mult din experienta lui. Nu mai conteaza. Eu nu am facut niciun fel de scoala”, a spus Mircea Lucescu.

Lucescu il atentioneaza insa pe Radoi ca trebuie sa aiba rezultate la Steaua, altfel relatia sa de fin-nas cu Gigi Becali nu il va salva: ”Problema e daca esti pregatit sa-ti asumi o asa responsabilitate, reusesti sa obtii rezultate, atunci totul e in regula. Daca nu se va intampla lucrul acesta, cariera lui va fi oprita din acel moment. Dar stie si el foarte bine ce risc si-a asumat, dar bineinteles ca va depinde foarte mult de rezultatele obtinute de echipa si de intelegerea pe care o va avea cu conducerea clubului”, a mai spus antrenorul lui sahtior Donetk.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 aprilie. 3.883 de cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies