Scandal SEXUAL la CCA! Craciunescu, acuzat ca a promovat femei in schimbul favorurilor sexuale: "E o FACATURA!"

Dat afara din arbitraj, Craciunescu a picat si in mijlocul unui scandal. E acuzat ca a ajutat o tanara arbitra sa promoveze ... in schimbul unor intalniri fierbinti!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 August 2012, 21:03
Data actualizarii: Joi 02 August 2012, 13:52

Cancan a surprins o discutie pe Facebook intre Craciunescu si tanara arbitra din Rasnov. Fata ii promite lui Craciunescu ca o sa-i multumeasca... stie el cum, pentru ajutor!!

"Este incredibil asa ceva! Asemenea facatorie n-am vazut in viata mea! O sa vedeti toate convorbirile, daca e ceva in afara de pregatire, regulament", spune Craciunescu.

"Nu este contul meu de facebook! Avem o relatie strict profesionala , ne-am vazut de doua ori la doua examene atat!", spune si tanara arbitra Alice Despa.

Patronul Stelei nu mai vrea nicio femeie in arbitraj. "Ce-i aia sa arbitreze femeia sa-i fluture tatele in vant!? Sa le dea afara pe toate femeile sa nu mai vad nicio tzatza!", a tunat Becali.

"Asta o sa ramana intotdeauna o mare pata asa... a barbatului roman. Este pacat sa spui ca a promovat femei. Cine a spus e o rusine!", acuza Ana Maria Prodan.

Modifică setările cookies