Sapunaru regreta incidentele de la meciul cu Steaua: "Am fost extrem de afectat de injuriile adresate familiei mele". Mesajul fundasului

Sapunaru regreta incidentele de la meciul cu Steaua: "Am fost extrem de afectat de injuriile adresate familiei mele". Mesajul fundasului

Cristi Sapunaru regreta faptul ca a raspuns provocarilor la finalul meciului dintre Pandurii si Steaua, incheiat 0-1. Steaua s-a impus dintr-un penalty contestat vehement de gazde, iar Sapunaru a fost unul dintre fotbalistii care au vrut sa iasa de pe teren.

Sapunaru si-a pierdut cumpatul la faza la care Marius Avram a aratat penalty pentru Steaua. Fundasul si-a dat tricoul jos si a vrut sa paraseasca terenul, insa a fost intors din drum. Dupa fluierul de final, acesta s-a injurat in drumul spre vestiare cu suporterii stelist.

Acum, Sapunaru spune ca regreta cele intamplate si ca iesirea nervoasa s-a datorat faptului ca familia sa a fost jignita pe tot parcursul partidei.

"A fost o partida foarte tensionata si pe langa tensiunea care s-a vazut  pe teren s-a acumulat si cea din tribune, cel putin in ceea ce ma priveste. Cu toate ca jucam acasa si la un meci pe teren propriu ma asteptam sa fim incurajati noi ca echipa gazda, eu am fost permanent jignit si s-au adus injurii din tribune chiar si familiei mele, pe tot parcursul jocului. Recunosc ca in acea tensiune de pe final de joc am fost extrem de afectat de injuriile auzite din tribune, mai ales ca la iesire de pe teren s-a si scuipat in directia noastra, a jucatorilor. Dar imi pare rau si regret iesirea nervoasa de la finalul acestui meci, a fost o reactie la cald pe fondul tensiunii acumulate dupa aceasta partida. Sunt un jucator care respecta publicul indiferent la ce echipa evoluez", a spus Sapunaru pentru site-ul Pandurilor.

18 meciuri a jucat Sapunaru pentru Pandurii in acest sezon, marcand 5 goluri

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies