Liga 1

Sanse spre 100%! Conditiile in care Steaua il ia pe Teixeira: jucatorul a avut o discutie CLARA la Petrolul! Ce urmeaza:

Teixeira este dorit de Becali in Ghencea ca inlocuitor pentru Lucian Sanmartean.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 07:28
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 07:37

Portughezul, desi e trecut bine de 30 de ani, este vazut drept cea mai buna varianta de inlocuire pentru Lucian Sanmartean, care a plecat de la Steaua in urma cu doar cateva saptamani.

El mai are contract cu Petrolul pana la vara, cand va deveni liber de contract. Cele doua parti nu s-au inteles pentru prelungire, iar oferta Stelei i se pare tentanta, asa ca ii va da curs.

Cum nu poate pleca inca de pe acum fara acordul celor de la Petrolul, Filipe Teixeira a avut o discutie cu sefii clubului, anunta Gazeta.

El s-a inteles si cu Steaua, de principiu, si poate ajunge la campioana in doua conditii: fie renunta la 150.000 de euro, cat are sa mai ia de la Petrolul, din urma, bani pe care ii plateste Steaua la instalare, fie vine la Steaua liber de contract, in vara, cand ii expira intelegerea de la Ploiesti.

Oricum, Gigi Becali vrea sa-i ofere un contract valabil pana in vara lui 2016, cu optiune de prelungire pe inca un an. Daca semneaza cu Steaua la vara, Teixeira va avea deja 34 de ani si 9 luni.

Modifică setările cookies