Sandu: "Am vazut la Steaua un joc dezlanat, cu mingi bubuite"

Autor: Sport.ro
Joi 03 Decembrie 2009, 19:18
Sandu: "Am vazut la Steaua un joc dezlanat, cu mingi bubuite"

Mircea Sandu stie de ce echipele romanesti nu au facut nimic in Europa League: "Conducatorii cluburilor sunt prea ocupati sa critice arbitrajul in loc sa-si evalueze cum trebuie echipele lor", crede presedintele FRF.

“In competitiile europene te intalnesti cu echipe de mai multe categorii valorice. Echipe din Moldova, dar si din Anglia, Italia, Olanda sau Spania. Tragerea la sorti nu a fost defavorabila pentru echipele romanesti. Conducatorii cluburilor din Liga I critica arbitrajul romanesc dar nu sunt in stare sa-si evalueze propriile lor echipa. Se interfereaza foarte mult in dezbaterile publice si ataca problemele de arbitraj.

Cluburile mari se desprind datorita investitiilor. Aud pe la noi de bugete de 20 milioane de euro. Daca ar fi asa ne-am califica in primavara europeana. Mai mult de 10 milioane nu cheltuie niciun club"

"Am vazut la Steaua un joc dezlanat, cu mingi bubuite. Nu sunt eu antrenor, dar nu se poate sa prinzi o echipa din moldova si sa nu poti sa combini.

Am vazut la Steaua niste jucatori care pe timpul lui Orac nu ar fi cautat nici la usa cluburilor. Ei se dau mari jucatori doar pentru ca joaca la Steaua. Ca mentalitate e vorba de intreg fotbalul romanesc", a spus Mircea Sandu la Sport.ro
 

Cauzele exodului forței de muncă. România are nevoie de 1 milion de medici, IT-iști și constructori
BRAT