Dumitru Dragomir Concordia Chiajna Rapid Superliga

Sa fie bine, sa nu fie rau :) Se schimba regulamentul dupa sedinta de azi a Comitetului Executiv: "Licenta doar pentru cupele europene"

Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro! Castiga AICI bilete la SuperCupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2013, 13:50
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2013, 13:52

Dumitru Dragomir e de parere ca astazi, Comitetul Excutiv a luat cea mai buna decizie pentru sistemul competitional al Ligii I. Presedintele LPF spune ca sistemul de licentiere va fi modificat: "Adaptam si noi sistemul dupa modelul francez si spaniol - licenta numai pentru cupele europene."

"Daca venea propunerea din partea Ligii, m-ati fi atacat din toate partile. Dar a venit din partea sindicatelor, din partea lui Dumitru Costin."

"Noi, Liga, aveam alta propunere. Dumitru Costin a zis sa dam sanse egale si meritului sportiv, si meritului financiar."

"Noi mergeam cu Rapidul fara baraj. Bagasem in ecuatie si pe Iasi, si pe Bistrita, pe toata lumea. Era o alta propunere, daca nu s-a votat, nu are rost sa mai discutam."

"Din punct de vedere regulamentar, era corecta si varianta cu Rapid in Liga I fara baraj."

"Am fost doar 8 membri azi in Comitetul Executiv, de frica n-au venit ceilalti. Nici eu n-o sa mai vin. Pana nu se respecta statutul FIFA, UEFA si FRF, e greu sa mai vina cineva sa voteze. Am votat pana la urma o solutie de compromis", a declarat Dragomir la SPECIAL.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!