"Sa dea Dumnezeu sa muriti in chin si in cancer si voi si familiile voastre" Decizie UNICA in Romania impotriva 'sotiei sotului':

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 10:32

	"Sa dea Dumnezeu sa muriti in chin si in cancer si voi si familiile voastre" Decizie UNICA in Romania impotriva 'sotiei sotului':

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Pentru prima oara in istorie cele doua mari ziare de sport din Romania, ProSport si Gazeta Sporturilor au decis sa taxeze vulgaritatea Anei Maria Reghecampf si promit sa nu-i mai pomeneasca numele in ziar.

“De astazi, in paginile ziarelor unde lucram nu vom mai gazdui declaratii, imagini sau relatari despre ea. Numelui ei ii raman suficiente zone publice unde sa se dea in stamba”, a scris azi pe prima pagina a cotidianul ProSport.

Aceasta a postat pe Facebook un discurs josnic in care a atacat presa. Il vom posta integral si nu-l vom comenta in niciun fel. Comentariile sunt de priosos si spun multe despre caracterul acestei persoane.

Citeste si: Cum iti faci iPhone 5S cu 17 euro. Cineva a gasit solutia


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT