FOTO & VIDEO | Circ la Iasi: Prunea l-a demis pe Napoli, dar italianul nu vrea sa plece. Antrenorul a fost tinut de politistii comunitari in afara stadionului: "Nu plec nicaieri"

Poli Iasi a facut rost de bani si l-a demis pana la urma pe Napoli. Presedintele Prunea anunta ieri ca mai era nevoie de 6000 de euro din suma pe care clubul i-o datora italianului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2016, 15:49
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2016, 19:01

UPDATE | Reactii Napoli si Prunea.

Nicolo Napoli: "Eu v-am zis despre ce e vorba. Nu se respecta contractul. Eu plec atunci cand imi primesc banii, adica salariul pana la finalul contractului.

Nu exista nicio clauza in contractul meu. Ei nu imi pot rezilia unilateral conform niciunei clauze. Ma voi duce la FIFA.

Au pus politia in fata vestiarului si nu pot intra in stadion.

Contractul trebuie reziliat bilateral, conform regulamentului.

Unilateral nu-l pot rupe decat daca-mi platesc banii pana la finalul contractului", a spus Napoli.

Florin Prunea: "Nu s-a ajuns aici din pricina clubului. Noi suntem un club serios, l-am respectat pe antrenor si i-am asigurat toate conditiile. Nu asa te desparti de un club. Imi pare rau, pentru ca am stat cu Napoli mai mult decat am stat cu familia in ultimii 2 ani.

Am procedat conform regulilor in vigoare, am activat clauza.

Nicolo Napoli are dreptul sa se adreseze unei instante, care va judeca un eventual litigiu.

Probabil ca-i place la Iasi, e unul dintre cele mai frumoase orase.

Banuiesc ca o sa plece, are si el familie acasa.

Sper ca cel tarziu maine sa avem alt antrenor.

M-a uimit modul in care a procedat. Eu as fi vrut sa ne despartim in conditii normale de un om care, din punctul meu de vedere, a reusit cea mai buna performanta din istoria clubului. Am jucat in Europa cu el pe banca, chiar daca, dupa cum stiti, a fost mai mult ca o invitatie, pentru ca noi eram in Play Out", a spus si Florin Prunea.


UPDATE | Pentru ca circul sa fie complet la Iasi, Napoli nu vrea sa plece de la echipa! Conducerea a anuntat ca a strans banii necesari pentru a-l putea demite pe italian, insa acesta nu vrea sa se desparta de Iasi.

Potrivit Dolce Sport, Florin Prunea i-a interzis lui Napoli accesul in interiorul stadionului Emil Alexandrescu, iar acolo a sosit si un echipaj al Politiei Comunitare.


"Lui Nicolo i s-au virat banii in cont, i-am inmanat decizia. De azi nu mai e antrenorul echipei. S-au rezolvat toate. Am reusit, am facut rost de suma si s-a facut plata. Am facut si procedura de a i se inmana decizia. El nu a vrut sa o ia, am facut-o de fata cu executorul judecatoresc", a spus Prunea pentru www.sport.ro.

Pe lista Iasiului nu mai e Isaila, dar sunt alte 3 nume de antrenori: Ciobotariu, Toni Conceicao si Claudiu Niculescu. Cele mai mari sanse le are in acest moment ultimul dupa ce discutiile cu primii doi s-au impotmolit la detaliile financiare.

Modifică setările cookies