S-a trezit campioana! Strategia secreta in lupta pentru titlu si AVERTISMENTUL lui Dorinel pentru rivalii din campionat:

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Februarie 2012, 07:43

	S-a trezit campioana! Strategia secreta in lupta pentru titlu si AVERTISMENTUL lui Dorinel pentru rivalii din campionat:

Otelul nu a mers in Antalya in cantonament, la fel ca cele mai multe echipe din Liga I, ci a ales Ciprul pentru al doilea an la rand ca loc de pregatire a returului.

Jucatorii Otelului trag din greu in cantinament si nu renunta la lupta pentru titlu. Dorinel Munteanu le-a pregatit un program strict jucatorilor, bine stabilit pe ore. Daca la trezire fiecare mai "fura“un sfert de ora, la plecarea spre terenul de antrenament toți sunt in autocar cu zece minute mai devreme! Somnul si pranzul delimiteaza cele doua antrenamente ale zilei, iar seara, dupa cina, fiecare isi "petrece" timpul pe interent cu familia.

Regimul e strict: trezirea, micul dejun (cereale, lapte, omleta, fructe confiate, croissante), primul antrenament, pranzul (supe, supecrema, carne de vita, pui sau peste, paste, orez, salate, prajituri) odihna al doilea antrenament refacere: sauna si bazin, cina (branzeturi, peste, pui, cartofi fierti, legume fierte, lasagna) program liber stingerea, scrie ProSport..

"Stau in camera cu Sergiu Costin si, cand o aud pe fiica lui, prin internet, cum il intreaba cand vine acasa, parca ma apuca si pe mine un dor de cei dragi!“, spune mijlocasul Ioan Filip.

Chiar daca dorul de casa e mare, concluzia o trage Dorinel: "Stiu ca le e greu fotbaliștilor, dar sunt multumit ca respecta cu exactitate programul. Sunt convins ca avem in continuare sanse la titlul“.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT