S-a schimbat schimbarea! Reghe anunta ca Varela ramane capitan si il scoate pe Pintilii de pe lista: "Urmeaza Chipciu si Stanciu"
Duminica 14 Februarie 2016, 14:23

S-a schimbat schimbarea! Reghe anunta ca Varela ramane capitan si il scoate pe Pintilii de pe lista: "Urmeaza Chipciu si Stanciu"

Reghecampf a vorbit in conferinta de presa.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

"Varela ramane capitan. Chipciu si Stanciu sunt ceilalti doi capitani ai echipei", a spus Laurentiu Reghecampf in conferinta de presa sustinuta astazi, dupa ce aparuse informatia ca Stanciu e noul capitan, fiind urmat de Pintilii si Varela.

Despre nationala: "Isaila ne-a jignit cand ne-a facut amatori. Comisiile ar trebui sa se sesizeze. Imi pare rau, dar el nu stie ce am vorbit eu cu nationala"

Despre stadionul Ghencea: "Ma doar sa trec pe langa stadionul Ghencea si sa mergem sa ne antrenam zi de zi la Domnesti. E incredibil ca o echipa care a castigat Liga Campionilor sa nu aiba o baza unde sa joace, nu exista nicaieri in lume asta. Cred ca ar trebui sa se gaseasca o solutie pentru ca echipa sa se antreneze in Ghencea. Aceasta echipa reprezinta Steaua. Ar trebui sa ma gandesc ca cineva din conducerea CSA e dinamovist sau vrea sa ne faca rau"

Despre presupusul protest al fanilor: "Am discutat cu oameni din Peluza Nord. Ceea ce imi doresc e sa avem parte de fanii echipei si scandalul cu CSA a luat amploare. Nu am sunat pe nimeni din galerie sa faca vreo demonstratie. Sunt subiecte care apar eronat."3 comentarii
 • 14 2016
  John FCSB = Faci Ce Spune Becali...
 • 14 2016
  meme stoica valentains GAY DAY !!! reghenkamf + meme stoica = LOVE !!! " TE PUP fratiorul meu " ! " Si eu TI-O PUP fratiorul meu ! "...
 • 14 2016
  steaua+1947 sa traiasca clona......s-a schimbat schimbarea......ce frumos miroase ......voi simtiti duhoarea?...........................
 • 14 2016
  otto Blatistul stie ce face: in fiecare zi isi revizuieste parerea de ieri! Caracter, nu gluma!!!...
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT