S-a schimbat schimbarea! Reghe anunta ca Varela ramane capitan si il scoate pe Pintilii de pe lista: "Urmeaza Chipciu si Stanciu"

S-a schimbat schimbarea! Reghe anunta ca Varela ramane capitan si il scoate pe Pintilii de pe lista: "Urmeaza Chipciu si Stanciu"

Reghecampf a vorbit in conferinta de presa.

"Varela ramane capitan. Chipciu si Stanciu sunt ceilalti doi capitani ai echipei", a spus Laurentiu Reghecampf in conferinta de presa sustinuta astazi, dupa ce aparuse informatia ca Stanciu e noul capitan, fiind urmat de Pintilii si Varela.

Despre nationala: "Isaila ne-a jignit cand ne-a facut amatori. Comisiile ar trebui sa se sesizeze. Imi pare rau, dar el nu stie ce am vorbit eu cu nationala"

Despre stadionul Ghencea: "Ma doar sa trec pe langa stadionul Ghencea si sa mergem sa ne antrenam zi de zi la Domnesti. E incredibil ca o echipa care a castigat Liga Campionilor sa nu aiba o baza unde sa joace, nu exista nicaieri in lume asta. Cred ca ar trebui sa se gaseasca o solutie pentru ca echipa sa se antreneze in Ghencea. Aceasta echipa reprezinta Steaua. Ar trebui sa ma gandesc ca cineva din conducerea CSA e dinamovist sau vrea sa ne faca rau"

Despre presupusul protest al fanilor: "Am discutat cu oameni din Peluza Nord. Ceea ce imi doresc e sa avem parte de fanii echipei si scandalul cu CSA a luat amploare. Nu am sunat pe nimeni din galerie sa faca vreo demonstratie. Sunt subiecte care apar eronat."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies