S-A FACUT! Steaua a cumparat azi un atacant. Otelul confirma transferul: "Va fi unul dintre marii atacanti ai Romaniei!"

S-A FACUT! Steaua a cumparat azi un atacant. Otelul confirma transferul: "Va fi unul dintre marii atacanti ai Romaniei!"

Steaua l-a transferat pe Tudorie, anunta conducerea lui Otelul Galati.

Steaua l-a transferat pentru 250.000 de euro pe Alexandru Tudorie de la Otelul Galati. Acesta joaca pe postul de atacant si ii va aduce Otelului si 25% din suma pe care o va incasa Steaua la urmatorul transfer.

Tudorie are 19 ani si este al treilea transfer oficial facut de Steaua in acesta vara, dupa Alcenat si Muniru. Tanarul jucator a fost in probe la Borussia M'Gladbach si a mai fost dorit in trecut de AC Milan, Sampdoria, Toulouse si Malaga.

Ovidiu Burca, managerul Otelului Galati, a confirmat astazi transferul lui Tudorie la Steaua:

"Ne bazam foarte mult pe acesti bani pentru a incepe proiectul nostru in Liga a 2-a. Aceasta suma de bani este foarte, foarte importanta pentru noi. Cred ca si Tudorie este multumit, ne-a facut si noua cateva presiuni, e de inteles, l-am rugat doar sa aiba rabdare, e un pas important in cariera lui, sa ajungi la Steaua e ceva important.

Tudorie este un tanar de viitor, are un potential foarte mare, de cand sunt cu el a cunoscut un progres incredibil. Din punct de vedere fizic avea deficiente insa a lucrat mult, a luat mult in masa musculara. Lumea se asteapta ca Tudorie sa rezolve problema din atacul Stelei insa eu cred ca are calitati si poate fi unul dintre marii atacanti ai Romaniei. Mai are nevoie de anumite lucruri pentru a fi un titular incontestabil la Steaua insa la grupa lui de varsta este lider.", a spus Ovidiu Burca, in direct la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies