S-A DECIS! RAPID PIERDE MECIUL CU STEAUA LA MASA VERDE!

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2008, 01:41
RAPID PIERDE CU 3-0

Comisia de Disciplina a FRF a decis, vineri noapte, dupa o sedinta de aproape noua ore, sa acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0, in derbiul cu Rapid, intrerupt in minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giulesteni, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribuna.
"In baza articolului 83.2, raportat la art. 34 din Regulamentul disciplinar al FRF, se sanctioneaza clubul Rapid cu pierderea jocului cu forfait, deci cu scorul de 0-3, si cu o penalitate de 3.500 lei", a declarat presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Daniel Marin Cernat.
De asemenea, clubul Rapid a fost sanctionat cu organizarea a doua meciuri de pe teren propriu cu portile inchise. "In baza articolului 83.3, litera d, raportat la articolul 82.1 si 3, literele a si c, din Regulamentul disciplinar al FRF, se sanctioneaza FC Rapid cu organizarea a doua jocuri pe teren propriu fara accesul publicului si o penalitate de 50.000 lei", a spus Cernat.
Totodata, potrivit articolului 51 din regulamentul disciplinar al FRF, mijlocasul echipei Steaua, Florin Lovin, a fost suspendat patru meciuri si amendat cu 6.500 lei. Aceasta suspendare se adauga celei de doua etape, dictata miercuri de Comisia de Disciplina, dupa un fault dur comis de jucatorul stelist in meciul cu UTA Arad.
"A fost o decizie foarte grea, apararile celor doua cluburi au fost foarte bine si profesionist facute", a mai spus Daniel Marin Cernat.
Comisia de Disciplina a FRF a judecat, vineri, incepand de la ora 17.00, timp de aproape trei ore, exceptiile ridicate de Rapid in cazul derbiului cu Steaua, intrerupt in minutul 74, in etapa a XXIV-a a Ligii I. Judecarea propriu-zisa a cazului a inceput cu putin inainte de ora 20.00 si au fost audiati oficiali ai celor doua cluburi, jucatorii Cristian Sapunaru (Rapid) si Florin Lovin (Steaua), aribitrii si observatorul Valentin Alexandru. Verdictul a fost anuntat sambata, la ora 01.50.

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT