Rivala de moarte vine dupa Steaua la TITLU! Dinamo a ales antrenorul si managerul general! Anuntul de ultima ora

Rivala de moarte vine dupa Steaua la TITLU! Dinamo a ales antrenorul si managerul general! Anuntul de ultima ora

Steaua se pregateste de noi razboaie totale cu Dinamo! Rivala e pregatita sa revina in lupta pentru titlu.

Cu Daniel Stanciu manager general, 'cainii' au obiectiv campionatul. Abia in 2017, anul in care Dinamo trebuie sa inceie complet reconstructia. Mihai Teja e omul ales pentru banca tehnica in cazul in care Stanciu va ajunge oficial in Stefan cel Mare.

Lipsesc doar cateva detalii pentru ca afacerea sa se faca. Pe Stanciu nu-l sperie declaratia lui Burleanu, care anunta ca Teja ramane selectioner la U 21. Are argumente convingatoare pentru a-l lua pe fostul antrenor al lui U Cluj la Dinamo.

"Daca voi veni manager la Dinamo, Mihai Teja va fi antrenor. Asa gandesc eu, e una din conditiile pe care el vreau indeplinite. Il cunosc foarte bine pe Mihai Teja, il vreau alaturi de bine. Stiu foarte bine nivelul lui de pregatire, vorbim aceeasi limba. Am incredere foarte mare in el. Stiu cum s-a pregatit, cum gandeste, ce folosofie are pentru constructia unei noi echipe.

Dinamo are nevoie de o reconstructie serioasa in acest moment, asta isi doreste si domnul Negoita. Bugetul pentru retur va fi mai mare decat cel pentru prima parte a campionatului. E o provocare si pentru mine, mi-as dori sa ajung cat mai sus. In doi ani si jumatate, Dinamo ar trebui sa se bata la titlu!", a spus

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies