Liga 1

RISCURILE transferului de 2 mil euro al lui Alibec la Steaua. Avertismentele primite de Becali si mesajele lui Hagi, Piturca si Daum

Alibec la Steaua este de departe cel mai important transfer care va avea loc in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 17:53
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 17:54

Aproape 2 mil euro a platit Becali pentru varful despre care crede ca va scoate Steaua din criza.

Exista insa si antrenori care cred ca Alibec vine la pachet cu anumite riscuri. Cum este vazut Denis Alibec de antrenorii din Romania, dar si de antrenorii straini:

Hagi:

"Pentru mine, Alibec e numarul 1. Mai bun ca toti. Fiecare poate sa-si spuna parerea lui. Dar v-am zis care e problema lui Denis: Totdeauna sa se uite numai la el, nu la vecinul, ca orice roman. Ca problema e la el, nu la altul. Cand esti cel mai bun si ai grija de tine, ramai cel mai bun. Eu nu l-am avut pe Alibec in lot. Eu l-am facut. Eu l-am repus pe picioare, nu sumi. Cand il ai pe Alibec asa cum e acum, cred si eu ca te face antrenor. Eu l-am luat cand se lasase de fotbal si asta stie sumudica. Cand eu spuneam in acele timpuri ca Alibec e cel mai bun va uitati la mine si ziceati ca Hagi e nebun, ce stie asta fotbal? Acum toti ziceti ca Alibec e cel mai bun. Eu l-am luat de pe strada, l-am antrenat si am facut-o pentru el. Asa cum fac cu Iancu acum. asta sunt, sunt baiat bun. Eu am ochi"

Ion Marin:

"E foarte adevarat ca Alibec, intr-un duel unul contra unul are forta. In plus, are un stang extraordinar, are o forta incredibila, un sut foarte-foarte bun. Dar nu este suficient."

Victor Piturca:

"Nu va fi usor pentru Alibec la Steaua. Vad ca toata lumea e entuziasmata. Atentie, fiindca e un jucator dificil! La Astra, Marius sumudica ii lasa libertate deplina, facea ce voia el. il cam stiu pentru ca am avut un episod cu el, atunci cand am jucat cu Polonia, cu echipa a doua. Va fi greu pentru el sa se impuna, din cauza comportamentului. Daca isi va schimba comportamentul, poate sa se impuna, pentru ca e un jucator talentat, care poate sa creasca foarte mult. Atentie la comportament!"

Christoph Daum:

L-am vazut acum pentru prima oara pe viu, are ceva ce nu se poate invata. Are un picior stang fantastic, isi poate folosi corpul, dar vedeti ca, si daca nu este bine pregatit, poate crea ceva. Dar pentru a-si atinge cel mai bun nivel este nevoie de putin timp, se vede.

Luciano Spalletti:

"Alibec si numarul 10 (Budescu) sunt jucatori buni, mi-au mai placut Teixeira si Sapunaru. Dar Alibec este cu adevarat grozav"

Daniel Isaila"

"Nu este usor sa te adaptezi nicaieri, dar Denis are toate calitatile ca sa se impuna la Steaua. Din punctul meu de vedere, este atacantul care lipseste in acest moment echipei Steaua. Este un jucator puternic, care poate evolua atat cu spatele la poarta, cat si pe spatii mari, ataca spatiile bine, poate intra foarte bine in combinatii. Acum, un singur semn de intrebare este: cum se adapteaza cu noile conditii de pregatire ale antrenorului. Aici este problema si cred ca va fi in curtea lui Reghe."

Modifică setările cookies