Liga 1

RISCURILE pe care le are Steaua in cazul Cristea! In 12 zile urmeaza un nou moment de NEGOCIERI in cazul banilor ceruti de el:

Steaua poate fi sanctionata daca nu ii plateste lui Adrian Cristea sumele de bani pe care acesta le solicita.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 15:50
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 15:55

Cristea a castigat in instanta procesul intentat Stelei in cazul banilor pe care ii are de primit. El a jucat doar 4 luni la Steaua, a plecat cu scandal, insa vrea sa isi ia banii restanti cat mai repede.

SUMELE

120.000 de euro - pentru calificarea in Champions League -, plus alte salarii restante, ii datoreaza Steaua lui Cristea, noteaza Digi.

Jucatorul a facut plangere la Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor, pentru ca Steaua intarzie sa faca platile. Cele doua parti vor avea o noua intrevedere in fata Comisiei pe 24 septembrie.

De asemenea, Steaua vrea sa il amendeze cu 25% din venituri pentru ca a mers in Israel sa negocieze transferul sau la Maccabi Petah Tikva, in timp ce se afla sub contract cu detinatoarea titlului din Liga 1.

12 meciuri a jucat Cristea la Steaua si a marcat un singur gol.

Daca nu ii plateste la timp, Steaua risca o gama larga de sanctiuni pe plan intern, care merg de la amenzi pana la interzicerea transferurilor sau depunctare.

Modifică setările cookies