Viorel Moldovan Echipa Nationala Superliga

EXCLUSIV ”Rezultatele naționalei sunt cum sunt și din cauza asta”. Problema identificată de Viorel Moldovan

Viorel Molodvan a făcut ”radiografia” fotbalului românesc, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 20:03
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 20:10

Fostul mare internațional a evidențiat lipsa rezultatelor la nivel european pentru echipele de club din România.

În ultimii ani, doar CFR Cluj a mai reușit să ajungă în grupele competițiilor europene, iar Moldovan crede că acest lucru poate afecta și rezultatele echipei naționale.

  • Viorel Moldovan

Viorel Moldovan: ”Rezultatele echipei naționale sunt cum sunt și din această cauză”

„E important ca echipele noastre de club să-și găsească un echilibru, să revină în cupele europene. Fie în Champions League, Europa League, Conference League, joci împotriva unor adversari de calibru. La nivel intern cunoaștem foarte bine nivelul, vedem ceea ce se întâmplă în campionatul nostru. 

Când stai și compari cu ceea ce se întâmplă în alte  campionate puternice, este o diferență destul de mare. Rezultatele echipei naționale sunt cum sunt și din această cauză, nu vin jucătorii obișnuiți să joace la un nivel destul de înalt”, a spus Moldovan, pentru PRO TV.

Viorel Moldovan a fost de două ori golgheterul Elveției, în sezoanele 1995-1996, respectiv 1996-1997. La Fenerbahce, Moldovan a marcat de 34 de ori și a oferit 13 asisst-uri în toate competițiile, în 59 de partide.

Gloria Bistrița, Dinamo, Xamax, Grasshoppers, Coventry, Fenerbahce, Nantes, Al-Wahda, Servette FC, Poli AEK și Rapid sunt celelalte cluburi din cariera lui Viorel Moldovan, care s-a retras în 2007.

Modifică setările cookies