REVIN "GALACTICII"! Reghecampf baga piesele grele duminica! Cum arata primul "11" pentru meciul de campionat cu Dinamo

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2016, 09:06
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2016, 09:17

Dinamo 0-0 Steaua, in turul semifinalei din Cupa Romaniei

"Tade a alergat foarte mult, a luptat foarte mult, stim foarte bine care sunt calitatile lui. E un jucator de lupta, care se demarca foarte bine, dar care nu are o tehnica foarte buna in fata portii. E un jucator util echipei si, avand in vedere programul pe care il avem, trebuie sa folosim fiecare jucator pe care il avem in lot. Chipciu vine dupa o perioada foarte lunga de inactivitate, Hamroun a fost suspendat etapa trecuta, Enache nu va juca meciul din campionat. Am incercat sa-i combinam, sa dam tuturor minute de joc, ca sa fim pregatiti pentru duminica. Marica, Gebhart si Kharja n-au prins lotul azi, pentru ca se pregatesc. Varela la fel, a avut o problema musculara", a spus Reghecampf la finalul meciului cu Dinamo.

Antrenorul Stelei a menajat mai multi titulari pentru a fi pregatiti la meciul de campionat cu Dinamo, de duminica, ce va avea loc de asemenea in Stefan cel Mare. Acesta a declarat in mai multe randuri ca cel mai important trofeu este titlul, pentru ca ii permite Stelei sa mearga in Champions League pe un transeu acceptabil.

Dupa ce i-a tinut pe banca pe Pintilii, Stanciu si Popa, introducandu-i abia spre final, iar pe Marica nu l-a trecut nici pe foaie, Reghecampf se pregateste sa atace meciul de duminica cu cea mai una formula. Doar patru jucatori din meciul de Cupa vor mai fi in teren, Rapa, Tamas, Filip si Hamroun urmand sa intre in primul "11". Ultimii doi au fost schimbati tocmai pentru a fi menajati, in timp ce Tamas si Rapa raman titulari in lipsa de variante pentru Reghecampf, care nu il va avea la dispozitie pe Enache.

Steaua cu Dinamo in Cupa:
Cojocaru - Rapa, Papp, Tamas, Momcilovic - Bourceanu, Filip - Enache, Chipciu, Hamroun - Tade

Steaua cu Dinamo in campionat:
Nita - Rapa, Tamas, Varela, Tosca - Pintilii, Filip - Popa, Stanciu, Hamroun - Marica

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!