Revenirea de TOP anuntata la Steaua: "Va fi mai bun ca inainte, o sa vedeti ce jucator e!"

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Ianuarie 2016, 12:32

	Revenirea de TOP anuntata la Steaua: "Va fi mai bun ca inainte, o sa vedeti ce jucator e!"

Stelistii nu-l vedeau printre loviturile iernii, insa Reghecampf are incredere maxima in ceea ce fostul capitan Bourceanu poate sa ii aduca echipei in 2016.

Anamaria Prodan, agentul jucatorului, spune ca Bourceanu va fi una dintre cele mai importante achizitii facute de campioni. Sotia antrenorului Stelei dezvaluie ca Bourceanu a jucat accidentat inca din prima sa perioada la club, dar ca acum e complet recuperat si va putea ajunge din nou la cea mai buna forma.

"A jucat accidentat, a strans din dinti si a clacat. N-a mai putut! Nu m-a ascultat, n-a vrut sa faca deloc pauze nici cand era la Steaua. La Trabzon a intrat accidentat si in Europa League, si in mai multe meciuri. Si-a invatat lectia. Acum s-a tratat si e perfect totul. S-a pregatit cu Laurentiu si cu Tommy si cand erau toti la Litex. Laur facea antrenamente cu el separat dupa ce plecau ceilalti. Va fi mai bun decat era inainte. Stiti vreun jucator cu o ambitie mai mare decat Bourceanu? El isi doreste sa fie la fel de bun si eu cred ca va fi mai bun!", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

Alex Bourceanu, 30 de ani, a fost vandut de Steaua cu 1,3 milioane de euro la Trabzonspor in februarie 2014. A prins numai 14 jocuri in Turcia, apoi s-a accidentat serios si a fost imprumutat la Steaua, fara sa mai ajunga la nivelul dinainte.

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies