Revelatia Ligii I se destrama! Eric si golgheterul Llullaku pleaca de la Gaz Metan! Unde vor ajunge cei doi

Revelatia Ligii I se destrama! Eric si golgheterul Llullaku pleaca de la Gaz Metan! Unde vor ajunge cei doi

Chiar daca a fost una din cele mai bune echipe din acest sezon, Gaz Metan a intrat in insolventa, iar acum e pe cale sa se destrame. 

Nicio proveste frumoasa nu dureaza in Liga I. Gaz Metan Medias nu isi mai poate tine vedetele din cauza problemelor financiare, asta dupa un sezon fabulos, in care au batut marile forte ale campionatului si au ajuns pana pe locul 2. Gaz Metan a fost deja depunctata din cauza datoriei catre un jucator, iar acum vedetele isi cauta echipe.

Eric si Llullaku vor fi cei mai lipsiti. Brazilianul Eric a revenit intr-o forma de zile mari si a reusit 8 pase de gol. El va pleca in Qatar sau Arabia Saudita, acolo unde a mai jucat. ProSport scrie ca are o clauza prin care poate pleca gratis oricand doreste.

Golgheterul Ligii I, albanezul Llullaku, e aproape sa bata palma cu polonezii de la Lech Poznan, care ii ofera un salariu de 30.000 de euro pe luna, mult mai mult decat i-ar putea oferi Steaua sau Dinamo, cluburile din Romania care si-au manifestat interesul pentru el. Mediasul nu se poate opune plecarii deoarece Llullaku intra in ultimele 6 luni de contract si are restante la salariu, scrie sursa citata.

Mai mult, Gaz Metan risca sa ramana fara toti oamenii de atac. Axente, al treilea golgheter al campionatului, are si el oferte din strainatate, la fel si extrema dreapta Alex Munteanu.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies