"Reromanizarea" Stelei! Becali a dat afara 8 straini si mizeaza iar pe romani. Doar 2 mai sunt siguri de posturile lor, Gigi ar putea sa ii vanda pe amandoi

"Reromanizarea" Stelei! Becali a dat afara 8 straini si mizeaza iar pe romani. Doar 2 mai sunt siguri de posturile lor, Gigi ar putea sa ii vanda pe amandoi

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV

Gigi Becali a declarat la finalul campionatului trecut, cand Steaua a ratat toate obiectivele principale, ca are de gand sa revina la strategia "initiala", in care echipa era construita aproape exclusiv din romani, considerand ca echipa sa a avut cele mai bune rezultate cand nu a avut multi straini in echipa.

Steaua a transferat 5 jucatori in acest sezon, din care doi sunt straini, Golubovic si Aganovic, si 3 romani, Daniel si Ovidiu Popescu si Achim. In schimb, Steaua a dat afara nu mai putin de 16 jucatori, din care 8 sunt straini, majoritatea cu salarii foarte mari.

Alcenat, Kharja, Gebhart, Breeveld, Bawab, Tahar si Tade au fost adusi la Steaua cu pretentii de titulari si cu salarii foarte mari, insa nu au reusit sa se impuna, majoritatea dintre ei avand evolutii foarte slabe si rare in prima echipa. Acestora li se adauga Carp, international moldovean, care a jucat si el destul de putin in aparare.

Au venit: Daniel Popescu, Ovidiu Popescu, Achim, Golubovic, Aganovic.

Au plecat: Alcenat, Papp, Rapa, Popadiuc, Pirvulescu, Gradinaru, Aldea, Carp, Kharja, Gebhart, Breeveld, Bawab, Tahar, Iancu, Tade, Marica.

Doar 2 straini sunt titulari siguri, ambii sunt aproape de plecare

In prima echipa a Stelei, asa cum pare pe hartie in acest moment cel putin, Steaua are 4 straini, Varela, Momcilovic, Hamroun si Golubovic, desi doar doi dintre ei au posturile de titulari garantate. Momcilovic poate fi inlocuit oricand cu Tosca iar Golubovic cu Chipciu, practic echipa avand 2 straini de baza, Varela si Hamroun.

Culmea e ca ambii straini titulari sunt pe lista de transferuri a Stelei. Varela este aproape de PAOK iar Hamroun de o plecare in Qatar, ambii incercand sa forteze transferui inainte de cantonamentul din Olanda, cand Gigi Becali a declarat ca au amenintat ca nu merg in cantonament pentru a fi lasati sa plece.

"Nu pleaca nimeni inainte de preliminarii", a anuntat Becali, iar cei doi s-au conformat.

Cum arata acum prima echipa:

Nita - Enache, Tamas, Varela, Momcilovic - Pintilii, Achim - Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovic/Chipciu

Cum arata o echipa 100% romaneasca:

Nita - Enache, Tamas, Tosca, Dan Popescu - Pintilii, Achim - Popa, Stanciu, Chipciu - Tudorie

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă Transparency: Sectorul medical, teren propice corupției în pandemie. România, lider la frecvența mitei
BRAT
Modifică setările cookies